Reč autora

Kursevi su trenutno obustavljeni. Sve dostupne lekcije na sajtu su potpuno besplatne.
Web sajt je podignut pre 3 godine u nameri da se oforme kursevi grafičkog dizajna. Sve lekcije su pažljivo sistematizovane i objavljivane sukcesivno sa svrhom stručne edukacije u oblasti grafičkog dizajna. Međutim, zbog uvećanih poslovnih obaveza shvatio sam da nisam u mogućnosti da vodim kurs, te da će do daljnjeg cela ideja sa kursevima biti na stand by-u. Ipak, kako bi oni koji žele da uče o dizajnu mogli da se obrazuju, odlučio sam da otvorim besplatnu registraciju i učinim dostupnim svima sve postavljene lekcije i materijale na korišćenje, besplatno. Povremeno ću gledati da osvežavam sajt sa novim informacijama i dopunjavam ga sa lekcijama.
Napomena: Svi tekstovi su vlasništvo autora. Tekstovi se mogu koristiti samo u cilju edukacije. Zabranjeno je svako korišćenje objavljenih tekstova van sajta bez saglasnosti autora, i objavljivanje na drugim sajtovima bez navođenja linka ka ovom sajtu u potpisu, kao izvora informacija i samog autora.
Razmisljajte-vise-dizajnirajte-manje

O meni

Ja sam Marko Pavišić (45), grafički dizajner sam po struci, u poslu sam skoro 20 godina, od toga privatno radim u svojoj dizajn agenciji SixPack dizajn studio nekih 13-14 godina

Tokom svog radnog veka uradio sam nebrojeno mnogo grafičkih i vizuelnih rešenja, logotipa, dizajna ambalaže, brošura, kataloga, ali i vodio timove i najrazličitije projekte, ostvario saradnju sa stotinama firmi, mahom iz Srbije.
U poslednje vreme se najviše bavim digitalnom produkcijom. 

Šta radimo

Moja agencija pokriva sve usluge grafičkog i web dizajna, usluge izrade web sajtova, web aplikacija, usluge SEO i digitalnog marketinga. 

Našim klijentima obezbeđujemo visok stepen grafičke i web produkcije, kontinuirane usluge reklame, optimizacije i održavanja sajtova, kao i usluge copywritinga, pisanja PR tekstova za sajtove, i ponude oglasnog prostora na našim portalima. 

Starting online learning

Enhance your skIlls wIth best
Online courses

Popular Instructors

Need To Train Your Team?

Cum doctus civibus efficiantur in imperdiet deterruisset.

Get Newsletter

Your download should start automatically, if not Click here. Should I give up, huh?